Otteluliput

18.9.2016

Kausikortti 75 eur
Kertalippu 7 eur

alle 20 v. 5 eur

juniorit alle 15 v. seura-asulla maksutta !

 


Jäsenyys ja jäsenedut
Varsinainen jäsen 35 eur
Kausikortti 65 eur
Ottelulippu 5 eur
Kausijulkaisu maksutta (arvo 2 eur )
- 5-10% alennus forsport
- otteluissa oma istuinalusta
Kannatusjäsen 20 eur


Kausikorttien myynti 24.08.2016  alkaen forsportissa ja vg:n toimistolla

 

NYT HAETAAN TALKOOHENKEÄ!

 

VG-62 EDUSTUSJÄÄKIEKKO RY
EDARI


VG-62 Edustusjääkiekko ry on keväällä 2015 perustettu naantalilaisen jääkiekon lippulaivaksi. Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä Naantalin VG-62 seuran kanssa, toimien kuitenkin itsenäisenä yhdistyksenä omin toimihenkilöin ja omalla taloudella.

Seurojen eriyttäminen on perua Suomen Jääkiekkoliiton asettamista lisenssivaatimuksista, jotta joukkue voi pelata valtakunnallista Suomi-sarjaa, "Maailman parasta amatöörisarjaa" (kolmanneksi korkein taso Suomessa; Liiga, Mestis, Suomi-sarja). Yhdistyksellä on toiminnassaan vain yksi joukkue, VG-62, josta markkinoinnissa käytetään nimeä Edari.

Edarin toiminnassa olevat niin pelaajat kuin toimihenkilötkin ovat mukana talkoo-periaatteella. Pelaajat harrastavat, toimihenkilöt harrastavat ja kenellekään ei makseta palkkaa. Siitä huolimatta mukana on suuri joukko sitoutuneita pelaajia (25) ja muita innokkaita jääkiekkoihmisiä.

Jotta kausi Suomi-sarjassa saadaan pelatuksi, joukkueen varainhankinta on melko vaativaa. Pelaajat maksavat kustannuksista 15 % ja muu raha tulee jäseniltä ja yhteistyökumppaneilta. Joukkueen toimintaa voi tukea seuraavin tavoin: Varsinainen jäsen 35 euroa tai kannatusjäsen 20 euroa.

Tilinumero: FI98 5284 0220 0804 57

Viitekenttään kirjoita:
NIMI:
OSOITE
SYNTYMÄVUOSI:
SÄHKÖPOSTI:
PUHELIN:

KIITOS TUESTASI!