Ajankohtaista

30.5.2017

Tervehdys VG-62 Edustusjääkiekko ry:n jäsenet.

VG-62 Edustusjääkiekko ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 8.6.2017 Kuparivuoren urheilutalon aulassa klo 19:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään alla olevat sääntöjen mukaiset asiat:

11 § Vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

1. kokouksen avaus

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien / tilintarkastajien lausunto (koskien kautta 2016-2017)

6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille (koskien kautta 2016-2017)

7. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymismaksujen ja jäsenmaksujen suuruudet (koskien kautta 2017-2018)

8. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

9. valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa

10. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Tervetuloa !

Naantalissa 29.5.2017

VG-62 Edustusjääkiekko ry:n hallitus

 
 
 
VG:n edarin kesätreenit ovat jo hyvässä vauhdissa. Meillä olisi vielä muutama pelipaikka vapaana. Erityisesti tarvitsemme joukkueeseemme lisää innokkaita ja motivoituneita pakkeja. Soita tai lähetä sähköpostia, niin keskustellaan enemmän.
Taitojasi sinun on helpoin tulla näyttämään meidän kesäjäille Raisioon.
Jäätreenejä on vielä kolme kertaa.
ma 22.5 klo 20-22.15
ma 29.5 klo 20-22.15
ma 5.6  klo 19-21.15
 
Lätkäterveisin Juha Pulli p. 0400741896  juha.pulli@edu.nousiainen.fi

 

 

 

Edarin valmennus 2017-2018

 

20.3.20178:22Uutiset / VG-62 Edustusjääkiekko ry (Edari)

Edarin vastuuvalmentaja kaudella 2017-2018.

Edarin valmennusvastuu kaudella 2017-2018 vaihtuu. Vastuuvalmentajana tulee toimimaan Juha Pulli apunaan Petteri Oiva.

VG-62 Edustusjääkiekko ry kiittää Sami Virettä pitkäaikaisesta työstä Edarin hyväksi. Sami nosti naantalilaisen jääkiekon takaisin tasolle, jolle se kuuluu. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja vakiinnuttaa paikka Suomi-Sarjassa ja siihen tehtävään Juha Pulli työparinaan Petteri Oiva lähtevät. Uudelta valmennukselta odotetaan uusia ja raikkaita näkemyksiä pelistä unohtamatta VG-62 Edustusjääkiekon arvoja.

Pelaajakartoitus on jo aloitettu ja harjoituksetkin alkanevat jo huhtikuun lopulla.

 

 

 

 

 

 

     Arvoisa VG-62 Edustusjääkiekon yhteistyökumppani ja fani.

 

Sarjakausi 2016 - 2017 on saatu Edarin osalta päätökseen. Joukkue sijoittui runkosarjassa sijalle 11 ja karsinnan I vaiheessa löimme vastustajamme KJT:nsuoraan kolmessa ottelussa. Näin joukkue suoriutui kaudesta edellisvuotta paremmin. Sarjapaikka kaudeksi 2017 - 2018 on varmistettu!

Kauden alussa teimme yhteistyösopimuksen TuTo Hockey:n kanssa pelaajaliikenteestä. Sopimuksen tarkoituksena oli turvata riittävä pelaajamäärä Edarille ja antaa myös mahdollisuus TuTo Hockeyn nuorille pelaajille aikuisten peleihin. Jälkikäteen arvioituna sopimus hyödytti molempia seuroja ja se toimi, sillä kauden aikana Edarissa esiintyneistä pelaajista pelaa parhaillaan Mestiksen play off - pelejä peräti kolme pelaajaa. Tämä kertoo paljon Suomi - sarjan tasosta. Toimivasta yhteistyöstä kuuluu kiitos molempien seurojen organisaatioille.

Omien junioreiden sisäänajo joukkueeseen alkoi jo kesäharjoittelusta ja pelejä kauden aikana kertyi lähes kymmenelle omalle juniorille! Vielä tällä kaudella heistä ei ollut päävastuun kantajiksi, mutta ehkäpä jo seuraavana kautena, Aika näyttää, ainakin mahdollisuus annetaan!

Erityisen tärkeitä toiminnan kannalta ovat olleet kaikki yhteistyökumppanimme. Useasta erisuuruisesta purosta on kasvanut virta, joka on mahdollistanut kauden läpiviemisen kunnialla. Ilmoitus kausijulkaisussa, mainos jäähallissa, peliasumainos, äänimainos ottelutapahtumassa, otteluisännyys, kaikki ovat olleet todella arvokkaita ja toivottavasti antaneet myös Teille, jääkiekon ystävät, vastinetta. 

VG-62 Edari on näkynyt kauden aikana eri medioissa hienosti: kaikki otteluiden maalikoosteet ovat olleet nähtävissä Youtubessa, joukkueen Facebook - sivut, Twitter, omat nettisivut sekä paikallinen media ovat olleet lähteitä, joista on voinut seurata joukkueen otteita. Kevätkauden alusta on voinut seurata kaikki Suomi - sarjan otteluita suorina lähetyksinä Fanseat go - palvelusta. Näin tulee myös jatkossa tapahtumaan!

Valmistautuminen tulevaa kautta varten on aloitettu, vaikkei edellisen kauden loppumisesta ole kulunut vielä kauankaan. Tavoitteena on pitää joukkue naantalilaisena, nuorekkaana ja VG-62 Edustusjääkiekon arvoja kunnioittavana sekä tarjota yleisölle nautittavaa että vauhdikasta jääkiekkoa. Teille, hyvät yhteistyökumppanit, haluamme tarjota mahdollisuuden edesauttaa naantalilaista jääkiekkoa eteenpäin. Yhteistyö ja sen kehittäminen molempia osapuolia hyödyttäväksi on meille tärkeä asia. Haluamme, että sekä yleisö että Te viihdytte seurassamme ja saatte vastinetta rahoillenne! Toivomme Teidän kaikkien jatkavan ja kehittävän yhteistyötämme!

Kuluneesta kaudesta kiittäen

12.3.2016 Naantali

 

Erkki Korpela

VG ? 62 Edustusjääkiekko ry, puheenjohtaja

 

18.02.2017 Turun Sanomat 

Suomi-sarjan runkosarja lähes paketissa

Suomi-sarjan runkosarja päättyy viikonloppuna. Indians Kaarina pääsi jo kauden tavoitteeseensa, VG-62:lla on vielä taistelu edessään.

VG-62:N PÄÄVALMENTAJAN SAMI VIREEN KATSE SUUNTAUTUU TULEVAISUUTEEN, VAIKKA KULUVALLA SUOMI-SARJAN KAUDELLA EDESSÄ ON VIELÄ TAISTELU PUTOAMISTA VASTAAN.

Jääkiekko Suomi-sarjan runkosarja vetelee viimeisiään. Runkosarjan viimeiset ottelun pelataan viikonloppuna.
Paikallisseuroista Kaarinan Indiansin pelit päättyvät varmuudella sunnuntaina, mutta naantalilainen VG-62 joutuu taistelemaan viimeiseen saakka siitä, että välttäisi 2. divisioonan karsinnat.

Indians on ennen viikonloppua sarjataulukossa yhdeksäntenä, kahdeksan pistettä perässä viimeistä pudotuspelipaikkaa, mutta toisaalta seitsemän pistettä edellä karsintasarjaa. Viikonlopun kahdessa ottelussa ei käytännössä ole Indiansille minkäänlaista panosta.
Meidän pelimme loppuvat sunnuntaina, eikä viikonlopun peleissä ole meille panosta, HCIK:n päävalmentaja Ilkka Saarela myöntää.
Saamme ajaa niissä peleissä omia junnuja sisään. Vedimme viikolla kolme treeniä ja viikonlopun jälkeen kausi on ohi.
VG-62 puolestaan on 16 joukkueen Suomi-sarjassa sijalla 14. Sarjan neljä viimeistä joukkuetta joutuu karsintaan, mutta VG-62:lla on vielä pieni toivo kivuta sijalle 12 ja välttää näin karsinnat. Karsintaviivaan sillä on matkaa neljä pistettä.
VG-62 pelaa lauantaina kotonaan sarjajumbo KJT:ta vastaan ja matkustaa sunnuntaina Forssaan, missä sillä on ottelu sarjanelosta FPS:aa vastaan.
KJT:n olemme voittaneet kahdesti tällä kaudella, mutta FPS:aa emme kertaakaan. Jos pystyisimme tiristämään voiton Forssasta, se olisi meille todella iso voitto, VG-62:n päävalmentaja Sami Vire miettii.
Se ei kuitenkaan ole enää meidän omissa käsissämme. Vaikka voittaisimme viikonlopun molemmat pelit, parin edellämme olevan joukkueen pitää hävitä, jotta nousisimme pari sijaa.
Kaarinassa kauteen ollaan tyytyväisiä, mutta Naantalissa jossiteltavaa jäi hieman.
Kausi ei sujunut aivan täydellisesti. Tavoitteenamme on ollut sarjapaikan säilyttäminen, ja sen toki aiomme tehdäkin, mutta ihan näin tiukalle viimeisten kierrosten ei olisi tarvinnut mennä, Vire sanoo.
Meille sattui pitkän sarjan aikana muutama kömmähdys, ja menetimme ihan turhaan pisteitä peleissä, jotka meidän olisi pitänyt voittaa. Olemme koko ajan olleet 1?3 pistettä perässä viivaa, emmekä ole saanut napsittua pisteitä juuri edellämme olevilta.
Indiansin päävalmentaja Saarela sen sijaan on tyytyväinen joukkueensa kauteen.
tavoitteemme oli välttää karsintasarja, ja siinä onnistuimme, Saarela sanoo.
Tämä oli meille kolmas kausi tässä sarjassa. Ensimmäisellä kaudella tipuimme periaatteessa, mutta säilytimme kuitenkin paikkamme; viime kaudella olimme sijalla 12, ja nyt olemme yhdeksäntenä. Olemme siis menneet eteenpäin joka vuosi.
Olemme kehittyneet seurana sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Sponsoreita on aiempaa enemmän, olemme vakiinnuttaneet paikkamme sarjassa ja tuloksellisesti olemme menneet koko ajan eteenpäin. Jospa ensi kaudella sitten olisimme jo pudotuspeleissä.

Tavoitteenamme on ollut sarjapaikan säilyttäminen, ja sen toki aiomme tehdäkin.
Sami Vire
VG-62:n päävalmentaja.

 

 


 

09.11.2016

Patrik Becka vahvistamaan Edarin hyökkäystä

VG-62 Edustus on solminut kaksivuotisen sopimuksen slovakialaishyökkääjä Patrik Beckan kanssa. Becka, 19, kiekkoili alkukauden Slovakian kakkostasolla pelaavan HC Topolcanyn riveissä.

Becka vakuutti valmennuksen runsaan kahden viikon try out -jakson aikana. Jakson aikana hän harjoitteli edustuksen ja A-nuorten mukana.
Becka on aiemmin esiintynyt Slovakian juniorimaajoukkueissa. Viime kaudella Becka pelasi Kanadassa GMHL-junioriliigaa, jossa hän iski 41 ottelussa 58 tehopistettä.

28.10.2016

TUTO yhteistyö tuo Olli-Pekka Heinimäen Naantaliin

TUTO Hockey on solminut sopimuksen monivuotisen luottopelaajansa Olli-Pekka Heinimäen kanssa.

"Seuran puolesta oltaisiin haluttu O-P mukaan alusta asti. Heinimäen opinnot ovat kuitenkin sellaisessa vaiheessa, että ne menivät jääkiekon edelle. Omalta osaltamme olemme tukeneet ratkaisua", kommentoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Kuviosta sovittiin jo kesän aikana ja nyt se vihdoin konkretisoituu.Heinimäki hyppää kaukaloon aluksi Naantalissa VG-62:n linjoille. Mies hakee jäällä tuntumaa ja pitää näin kosketuksen peliin, kunnes pystyy panostamaan kiekkoon täysipainoisesti talvella.

"On luonnollista, että pelit pelataan yhteistyöseurassamme", lisää Aittola.

Heinimäki aloittaa kautensa siis VG-62:n riveissä ja siirtyy viimeistään helmikuun alussa TUTO Hockeyn riveihin. Neljän viimeisen kauden aikana Heinimäki on edustanut TUTOa 155 runkosarjaottelussa ja 38 pudotuspelissä.

 

18.10.2016

Juha-Matti Rautajoki VG-62:n riveihin

VG-62 on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen Juha-Matti Rautajoen kanssa. Rautajoki pelasi kasvattajaseurassaan viimeksi kaudella 2014-2015, jolloin TUTOsta siirtynyt Rautajoki teki neljässä ottelussa tehot 4+0.
Rautajoki on pelannut kaksi kautta ja 60 ottelua Mestistä TUTO Hockeyn paidassa. Suomi-sarjassa Rautajoki on edustanut kasvattajaseuransa VG:n lisäksi Hermestä.

Maalikooste VG-62 - Hunters 29.10.2016

Maalikooste VG-62 - S-Kiekko 22.10.2016

16.10.2016 maalikooste Ketterä - VG-62

Maalikooste 15.10.2016 Kopla - VG-62  lopputulos 2-7

Maalikooste VG-62 - Uleåborg AIK 8.10.2016

Maalikooste 1.10. ottelusta Naantalissa

Maalikooste 25.09 ottelusta Naantalissa

Maalikooste 17.09 ottelusta Kotkassa

Maalikooste 16.09 ottelusta Naantalissa

 

 

24.08.2016

Näin pelataan Suomi - sarja kausi 2016 - 2017

Suomi-sarjassa pelataan sarjan seurojen esityksen mukaisesti 16 joukkueen kaksinkertainen sarja (30 ottelua) ja lisäksi neljässä neljän joukkueen lohkossa kaksinkertaiset välisarjat (6 ottelua). Jokaiselle joukkueelle tulee runkosarjassa yhteensä 36 ottelua.

Välisarja lohkot ovat:  

AIK, D-Kiekko, JHT, Riemu

Karhu HT, KOOVEE, PYRY, S-Kiekko

Hunters, Ketterä, Kiekkokopla, Titaanit

FPS, HCIK, KJT, VG-62

Runkosarjan jälkeen 8 parasta pääsee puolivälieriin. 

Puolivälierät pelataan paras viidestä - järjestelmällä (kolme voittoa). Otteluparien voittajat välieriin, jotka pelataan myös paras viidestä- järjestelmällä (kolme voittoa). 

Välierät pelataan siten, että parhaiten runkosarjassa sijoittunut kohtaa huonoiten sijoittuneen ja toiseksi parhaiten sijoittunut kohtaa toiseksi huonoiten sijoittuneen. Otteluparien voittajat Mestiksen karsintasarjaan, jossa kohtaavat Mestiksen kolme (3) viimeistä yhteensä viiden (5) joukkueen kaksinkertaisena pelattavassa karsintasarjassa. Karsintasarjan kaksi (2) parasta pelaa Mestiksessä kaudella 2017 - 2018.

Suomi-sarjan mestaruus ratkaistaan Suomi-sarjajoukkueiden kesken karsinnan viimeisellä kierroksella pelattavassa keskinäisessä ottelussa. Kotietu on runkosarjassa paremmin sijoittuneella.

Sijalle 9.-12 sijoittuneet joukkueet lopettavat kautensa runkosarjaan. Sijoille 13.- 16.sijoittuneet pelaavat putoamiskarsintaottelut paras viidestä- menetelmällä (kolme voittoa).

Otteluparien häviäjät jatkavat Suomi-sarjan karsintaan yhdessä II divisioonista tulevien lohkovoittajien kanssa. Karsinnan pelaamistapa päätetään, kun on tiedossa II divisioonista halukkaat lohkovoittajat karsintaan. Karsinnasta yksi (1) joukkue pääsee Suomi-sarjaan kaudeksi 2017 - 2018.

Mikäli II-divisioonista ei tule yhtään halukasta karsijaa, pelaavat Suomi-sarjan putoamiskarsintaotteluiden häviäjät sarjapaikasta paras viidestä - menetelmällä (kolmevoittoa).

Sarjapaikka kaudeksi 2017 - 2018 vaatii Suomi-sarjan lisenssiehtojen täyttämisen kaikkien seurojen osalta.

Edarin tavoitteena on jatkaa myös tulevina kausina Suomi - sarjassa ja vakiinnuttaa paikkansa sen pysyvänä jäsenenä.